Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La Xarxa per l'Agenda 21 reclama més participació amb una festa

La Xarxa per l'Agenda 21 reclama més participació amb una festa

22 de febrer de 2002 a les 0:00

La Xarxa Ciutadana Cerdanyola 21, col.lectiu que agrupa entitats diverses que reclamen l'elaboració de l'Agenda 21 local, organitza una jornada festiva i reivindicativa que es celebrarà demà amb l'objectiu de mostrar la seva oposició als projectes del túnel d'Horta, el camp de golf i el Centre Direccional i reclamar més participació ciutadana als responsables municipals en les decisions sobre el futur de Cerdanyola.
La jornada comptarà amb una pintada mural a les 10 del matí a la plaça de l'abat Oliba, una manifestació des del col.legi Saltells a partir de les 17 hores i actuacions musicals a partir de les 22 hores. Durant tot el dia hi haurà parades informatives a la plaça de l'abat Oliba.
Segons indiquen els seus responsables, la jornada, que es convoca sota el lema Arbres o ciment? Tu tries, forma part d'un calendari d'actuacions i mobilitzacions amb l'objectiu de fomentar el respecte i el coneixement del patrimoni paisatgístic i cultural i en contra del model de ciutat que consideren que defensa el grup socialista a l'Ajuntament -majoritari al govern municipal- i que qualifiquen de potenciador de l'individualisme i l'especulació.