Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La XX Mostra de Dansa homenatja al poble i entitats de Cerdanyola
La XX Mostra de Dansa homenatja al poble i entitats de Cerdanyola

La XX Mostra de Dansa homenatja al poble i entitats de Cerdanyola

4 de juliol de 2003 a les 0:00

La XX Mostra de Dansa Popular de Cerdanyola s'obria ahir amb la presentació dels grups participants al teatre de l'Ateneu i tindrà avui un dels seus actes central amb el concert de música tradicional al camp de futbol del carrer Santa Anna. Aquesta emblemàtica edició compta amb la participació dels grups Otrora de Colòmbia, Menceyes de Daute de Tenerife, Mtatsminda de Geòrgia, Raduga de Rússia i l'entitat organitzadora, l'Esbart Dansaire Sant Marçal de Cerdanyola.

Precisament, el president de l'esbart, Andreu Sala, explica que aquesta nit hi ha el concert de música popular que vol ser l'acte central d'aquesta vintena edició de la Mostra com "homenatge al poble de Cerdanyola i a les entitats ciutadanes". El concert d'avui comptarà amb la participació de diverses entitats que actuaran de manera conjunta i que estrenaran, amb 120 músics i cantaires, l'havanera Un cant a Cerdanyola composada per la músic local Lídia Arrèbola.

Un cop finalitzat el concert hi haurà la mostra gastronòmica amb tast de productes i plats típics dels països d'origen dels grups participants.

Pel que fa al cap de setmana, demà dissabte a la tarda serà la cercavila pels carrers de la ciutat i la ballada central de la mostra, a partir de les 22.30 hores i al camp de futbol del carrer Santa Anna, que també vol ser un homenatge a tots els balladors que han passat per l'Esbart Sant Marçal.

Pel que fa a diumenge, la ballada es farà en un escenari nou, el pati del col.legi Sant Martí.