Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

La zona taronja estarà inactiva durant l’agost

La zona taronja estarà inactiva durant l’agost

2 d'agost de 2023 a les 11:40

Les places d’estacionament de zona taronja estaran disponibles sense haver de fer servir l’app Parkunload entre l’1 i el 31 d’agost, tots dos inclosos.

El servei de zona taronja durant el mes d’agost queda inactiu. No hi haurà regulació ni control horari digital de les places d'aparcament i el personal que s’encarrega de vigilar-lo també estarà de vacances.

Aquest tipus d’estacionament no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant la resta de l’any, només s’hi pot aparcar durant un màxim de 120 minuts gratuïtament, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores i dissabte de 9 a 14 hores (excepte festius). Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure.

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu. L’1 de setembre, la zona taronja tornarà a estar activa, i per tant, caldrà fer ús de l’aplicació per poder estacionar el vehicle en les zones delimitades.