Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L'ADENC fomenta la mobilitat sostenible entre els estudiants

L'ADENC fomenta la mobilitat sostenible entre els estudiants

30 de gener de 2002 a les 0:00

L’entitat ecologista, Associació per a la Defensa i l’Estudi de la Natura (ADENC), ha posat en marxa la campanya Encara vas en cotxe? que té l’objectiu de promoure l’ús dels mitjans de transport públics i no motoritzats entre els estudiants de secundària de tot el Vallès Occidental. La campanya pretén potenciar l’ús de mitjans com l’autobús, el tren, la bicicleta o anar a peu en els desplaçaments més quotidians.
La campanya consisteix en l’edició d’un cartell i un tríptic que es repartirà pels centres de secundària, als que s’adreça també una carta en què s’ofereix la realització d’una xerrada per tal d’explicar la problemàtica de la sostenibilitat.
Des de l’ADENC indiquen que les autopistes del Vallès ocupen més de 800 hectàrees, que el 70 percent de l’espai dels carrers de les poblacions comarcals està destinat als cotxes, que a les ciutats de la comarca més de la meitat dels desplaçaments interns es fan en cotxe i que els vianants, especialment infants i gent gran, són els més afectats pels accidents de circulació que es produeixen a les ciutats.