Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'Agrupació Sardanista convida la ciutadania a una "ballada boja" amb música con...
L'Agrupació Sardanista convida la ciutadania a una "ballada boja" amb música contemporània

L'Agrupació Sardanista convida la ciutadania a una "ballada boja" amb música contemporània

21 d'octubre de 2022 a les 10:40

L’Agrupació Sardanista de Cerdanyola aborda en les pròximes setmanes un intens calendari de ballades que s’obre amb la que ells mateixos anomenen com ballada boja -amb peces en base a música actual- aquest dissabte, a les 17h, a la plaça de l'Abat Oliba.

L’Agrupació Sardanista de Cerdanyola aborda en les pròximes setmanes un intens calendari de ballades que s’obre amb la que ells mateixos anomenen com ballada boja -amb peces en base a música actual- aquest dissabte, a les 17h, a la plaça de l'Abat Oliba. 

Darth Vader, de Martí Fonclarà; SardaRumba, de Jeroni Velasco; o Summermambo, de Gerard Pastor; són algunes de les peses que interpretarà la Cobla Contemporània en la ballada especial que farà l’Agrupació Sardanista demà dissabte, a la plaça de l’Abat Oliba. A partir de les 17 hores hi haurà una ballada que, des de l’entitat sardanista de Cerdanyola, apunten que “promet ser divertida” amb “sardanes atrevides i adaptacions fetes a partir de música moderna”.

Intens calendari de ballades i activitats

El calendari tardorenc sardanista de la ciutat continuarà amb un to més tradicional ja que el 13 de novembre -12 hores- hi haurà la ballada de les Festes de Sant Martí. Això si, l’Agrupació vol oferir una ballada de sardanes amb contingut variat i una mica “diferent del que és habitual,” amb la interpretació sardanes i danses clàssiques, però amb un caràcter molt obert a la participació del públic assistent.

Encara més tradicional és la participació a l’Aplec de Sant Iscle, als terrenys adjunts a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de Les Feixes. La ballada a Collserola serà el 20 de novembre -12 hores- i l’entitat també celebrarà un dinar camperol de germanor, “obert a tota la gent que vulgui participar amb nosaltres”.

La darrera de les ballades programades en aquesta tardor sardanista serà la de la diada del soci que es farà el 27 de novembre a les 12:00 hores. En aquesta ocasió es farà a la plaça Abat Oliba, per fer-la més propera a la ciutadania.

Des de l’entitat indiquen que el treball que realitzen actualment està orientat a donar més visibilitat a les seves activitats, portant les ballades al centre neuràlgic de la ciutat i millorant la interacció amb els mitjans de comunicació locals.

Cal ressaltar que un dia abans de la Diada del soci, el dissabte 26, l’Agrupació haurà realitzat un dinar festiu dedicat als socis de l’entitat al restaurant Xerolivé que donarà un toc festiu a la celebració de la diada. 

ENTREVISTA TONI ZAMORA I NÚRIA PÉREZ:

 

Galeria d'imatges