Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • L'Ajuntament celebra aquesta tarda l'últim Ple Municipal Ordinari
L'Ajuntament celebra aquesta tarda l'últim Ple Municipal Ordinari

L'Ajuntament celebra aquesta tarda l'últim Ple Municipal Ordinari

24 d'abril de 2003 a les 0:00

L'Ajuntament de Cerdanyola celebrarà aquesta tarda a partir de les 19 hores l'últim Ple Municipal de caràcter ordinari d'aquesta legislatura amb qüestions de caràcter urbanístic com punts a debat més destacats. Dissabte es realitzarà una nova sessió plenària, de caràcter extraordinari, per sortejar a quins ciutadans els correspon ser president i secretari de mesa electoral durant els comicis locals del 25 de maig.

En el Ple Municipal d'avui, els regidors debatran la reserva d'un 1 percent dels terrenys afectats pel projecte del Centre Direccional a usos culturals, la modificació del Pla General Metropolità (PGM) al sector Banús i per l'ampliació del Club Bellaterra i el centre cívic del barri i la modificació del Pla Especial de Règim Interior (Peri) del polígon La Clota a petició de l'empresa Aicar.

Altre tema a debat serà l'aprovació del pagament que queda pendent de l'acord intermunicipal conseqüència de la segregació de Badia del Vallès i pel qual els Ajuntaments de Cerdanyola i Barberà es comprometien a satisfer un total de 200 milions de pessetes a favor del nou Ajuntament repartit en 10 anys.