Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • L'Ajuntament confirma l'ajornament momentani de Firactiva
L'Ajuntament confirma l'ajornament momentani de Firactiva

L'Ajuntament confirma l'ajornament momentani de Firactiva

10 de desembre de 2002 a les 0:00

L’Ajuntament de Cerdanyola ha confirmat oficialment avui l’ajornament de la celebració de la II Fira Multisectorial del Comerç, la Indústria i els Serveis, Firactiva, tal i com ja havíen avançat Cerdanyola Ràdio i Cerdanyola.info. Segons informen des de l’Ajuntament, els responsables municipals han decidit ajornar momentàniament Firactiva a petició d’un bon nombre de comerciants de la ciutat i d’acord amb la Federació de Comerciants i Serveis de la ciutat.

Ara, el Consell Municipal de Comerç i Indústria haurà de decidir la manera i la data de la propera celebració. En aquest sentit, des del Consistori remarquen el el Consell Municipal de Comerç i Indústria, comptarà amb una nova comissió de Fires que estudiarà la realització d’aquest tipus d’iniciatives de promoció del comerç.

Des de l’Ajuntament, s’entén, que quan es plantegi l’organització de la nova edició s’haurà de fer contemplant les possibilitats d’adaptació als nous reptes i dinàmiques del comerç local. La tercera edició de Firactiva, que té caràcter bianual, havia d’haver-se fet el passat mes de novembre.