Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'Ajuntament rep oficialment als nois bosnis de les colònies del Clupi

L'Ajuntament rep oficialment als nois bosnis de les colònies del Clupi

23 de juliol de 2002 a les 0:00

L'Ah¡juntament de Cerdanyola ha ofert avui una recepció als 12 infants i joves bosnians que han compartit les activitats estiuenques organitzades pel Club Infantil Cerdanyola (el Clupi). L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, i la tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Dolors Toló, han presidit la recepció a la delegació bòsnia a l'Ateneu de Cultura.
Els bosnians són originaris de la ciutat de Maglaj i pertanyen a un esplai promogut en aquell indret per 'Esplac, organització que aplega esplais d'arreu de Catalunya i a la qual pertany el Club Infantil de Cerdanyola. Enguany ha estat el setè any consecutiu que ciutadans bosnians han visitat Cerdanyola. Entre les activitats que han realitzat els nens i monitors bosnis destaquen la participació a les colònies que el Clupi fa a Can Cots, a la jornada Dobro Pile x Bòsnia i en un Casal d'Estiu organitzat per l'esplai cerdanyolenc.
Els responsables del Club Infantil Cerdanyola oferiran dilluns un sopar de comiat, celebrat a l'Ateneu, a la delegació bòsnia i està previst que retornin a la seva ciutat el dia 31 de juliol.