Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • L'Ajuntament s'oposa al projecte d'una carretera entre Collserola i el CD
L'Ajuntament s'oposa al projecte d'una carretera entre Collserola i el CD

L'Ajuntament s'oposa al projecte d'una carretera entre Collserola i el CD

19 de març de 2002 a les 0:00

L'Ajuntament de Cerdanyola vol evitar la construcció d'un nou vial, la carretera B-25, que se situaria entre el Parc de Collserola i els terrenys del Centre Direccional (CD) i que enllaçaria La Roca amb Ripollet, Cerdanyola i marxaria cap a Sant Cugat. Per això, des de l'Ajuntament intenten firmar un protocol amb la Generalitat per evitar que en el futur la carretera es pugui construir en aquests espais.
El tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cerdanyola, Rafael Viñals, afirma que la tramitació del primer Pla Parcial per desenvolupar el CD inclourà un Pla de Vores amb l'objectiu de protegir el terreny existent entre el Parc de Collserola i la planificació del CD i evitar així la possibilitat que es construeixi el nou vial. Viñals explica que aquests terrenys tenen una superfície superior a les 200 hectàrees que no tenen qüalificació ni de forestal ni d'agrícola, sinó que són espais de zona verda, vials o serveis tècnics. El responsable d'Urbanisme assegura que l'objectiu és evitar construccions indesitjades en la zona.
Segons Viñals, l'elaboració d'aquest Pla de Vores suposarà ajornar la tramitació del primer Pla Parcial del CD en Ple Municipal un mínim de 2 mesos.