Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • L'ambiciós Parc Esportiu Guiera comença a ser una realitat
L'ambiciós Parc Esportiu Guiera comença a ser una realitat

L'ambiciós Parc Esportiu Guiera comença a ser una realitat

18 de març de 2002 a les 0:00

La realització d'activitats lúdiques relacionades amb l'esport va protagonitzar l'acte oficial de col.locació de la primera pedra del Parc Esportiu Guiera diumenge al matí en el que és l'inici de la construcció de l'equipament esportiu més ambiciós de Cerdanyola. El projecte del Parc Esportiu Guiera, amb un pressupost de 7.470.293 euros, pretén combinar la pràctica esportiva amb la utilització de les instal.lacions per activitats lúdiques i populars, a més d'esdevenir la seu de la Federació Catalana d'Handbol, entitat que gestiona el projecte.
Segons el projecte d'aquest equipament, el Parc Esportiu Guiera constarà d'una zona lúdico-esportiva, un doble pavelló que podrà convertir-se en un tercer més gran després de la seva unificació, una piscina coberta i diverses pistes de tennis, a més de comptar amb oficines, ludoteca i servei de restauració, entre d'altres. Pel que fa als pavelló, els dos petits disposen de l'oportunitat de dividir-se en tres pistes cadascun mentre que el tercer, que resulta de la unificació dels altres dos, pot convertir-se en una instal.lació amb capacitat per a 5.000 persones amb l'objectiu que aculli partits d'handbol de caràcter internacional.
Durant tot el matí d'ahir es van realitzar activitats relacionades amb l'esport com un futbolí humà inflables, aeròbic, competicions de bàsquet 3 X 3 o un globus aerostàtic, entre d'altres, per donar un caràcter més lúdic a l'acte protocolari de la col.locació de la primera pedra del complex esportiu.