Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • L'aprovació del projecte del Centre Direccional queda en suspens
L'aprovació del projecte del Centre Direccional queda en suspens

L'aprovació del projecte del Centre Direccional queda en suspens

29 de gener de 2002 a les 0:00

Els responsables d’Iniciativa per Catalunya-Verds (IC-V) de Cerdanyola han anunciat que la Generalitat ha acceptat parcialment les al·legacions formulades al Recurs de Reposició contra l’aprovació definitiva de la modificació del Pla General Metropolità (PGM) al sector del Centre Direccional que contempla la planificació urbanística global del projecte de desenvolupament del nou barri. Aquesta mesura suposa deixar en suspens la tramitació urbanística del projecte d’ampliació del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) i desenvolupament del Centre Direccional fins que no es posicioni oficialment la Comissió Jurídica Assessora i el Consell Executiu de la Generalitat. El recurs és l’última via administrativa que els queda als opositors al projecte abans d’acudir als Tribunals de Justícia.
El portaveu d’IC-V i tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Cerdanyola, Toni Morral, ha mostrat avui davant els micròfons de Cerdanyola Ràdio la seva satisfacció i ha remarcat que les al·legacions plantejades per la seva formació únicament reclamaven que es respectés el que marca la llei en relació a la protecció d’espais naturals.
La Generalitat ha notificat la mateixa resposta a la Coordinadora Via Verda-Cerdanyola que havia presentat un altre recurs contra l’aprovació definitiva de la modificació del PGM al sector amb al·legacions similars a les d’IC-V. No obstant, des de la coordinadora indiquen que han d’estudiar en detall la resposta de la Generalitat abans de fer una valoració oficial de la notícia.