Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Laura Toquero, medalla de bronze a l’Arabian Karpov Cup
Laura Toquero, medalla de bronze a l’Arabian Karpov Cup Laura Toquero / Federació Catalana d'Escacs

Laura Toquero, medalla de bronze a l’Arabian Karpov Cup

2 de febrer de 2024 a les 17:20

La jugadora del Club d'Escacs Cerdanyola obtenia la tercera posició femenina del campionat que es va disputar a Jiddah entre els dies 24 i 29 de gener. La competició internacional incloïa joves de fins a 18 anys de tot el món.

Laura Toquero Gracia va aconseguir la medalla de bronze femenina al primer Festival Internacional Juvenil (Arabian Karpov Cup), disputat Jiddah, Aràbia Saudita. des del 24 al 29 de gener. L’esportista del Club d'Escacs Cerdanyola registraria un total de 5,5 punts sobre 9, sense patir cap derrota des de la primera partida fins a la sisena ronda.

 

A la classificació general, la jugadora de Teià finalitzava el torneig internacional en setzena posició. Amb la participació de joves fins als 18 anys d’edat, Toquero va destacar amb gran nota entre els millors escaquistes Sub-18 del món.

 

Des del club cerdanyolenc, es mostren molt orgullosos de la jove jugadora, a més de reconèixer el gran mèrit que soposa conviure amb els millors jugadors del món que han participat al Arabian Karpov Cup.