Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L’AVV diu que les característiques de Canaletes són incompatibles amb el CAS
L’AVV diu que les característiques de Canaletes són incompatibles amb el CAS

L’AVV diu que les característiques de Canaletes són incompatibles amb el CAS

24 de gener de 2003 a les 0:00

La plataforma en contra de la instal.lació del Centre d’Atenció i Seguiment de les Drogodependències (CAS) al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Canaletes, formada per l’associació de veïns de Canaletes i les associacions de mares i pares del col.legi Carles Buïgas i l’institut Forat del Vent, reclama la paralització immediata de l’obertura del centre i l’inici d’un debat amb els responsables de la Generalitat i de l’Ajuntament.

Antonio Otero, president de l’AVV de Canaletes, acusa a les administracions de "secretisme, política de fets consumats i falta de diàleg" i assegura que és això el que ha provocat "la indignació" veïnal.

Otero manifesta que la plataforma no està en contra de l’atenció als drogodependents ni d’aquest col.lectiu, però "considerem que el barri de Canaletes no és l’espai idoni" per conviure amb el CAS ja que hi ha una població infantil molt alta, d’uns 700 nens, dos centres educatius. La residència de la gent gran i espais oberts amplis com el del parc del Turonet.

Els representants veïnals, que mostren preocupació per la possible degradació del barri, han iniciat ja la campanya de protestes amb la recollida de signatures, la col..locació de pancartes i la realització de concentracions de protesta, entre elles durant la inauguració del CAP Canaletes, prevista per l’1 de febrer amb la presència del President de la Generalitat, Jordi Pujol.