Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Lectures robades per en Danny Romero Mas al B’Art Ateneu
Lectures robades per en Danny Romero Mas al B’Art Ateneu Exposició Lectures robades

Lectures robades per en Danny Romero Mas al B’Art Ateneu

8 de març de 2023 a les 9:59

El B’Art de l’Ateneu acull fins el proper 30 de març l’exposició Lectures robades, 27 fotografies de l’escriptor cerdanyolenc Danny Romero Mas. La mostra està organitzada per l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola.

L'exposició consta de 27 fotografies del gènere street photo, amb format blanc i negre, que apropen a l'espectador al fet de llegir, l'amor pels llibres i la literatura. Les fotografies tracten de reflectir la intimitat del subjecte sense alterar el màgic moment que s’estableix entre la persona i el seu llibre. 

Danny Romero Mas, columnista del Tot Cerdanyola i autor de diversos reculls de relats, ha sortit al carrer per passejar la seva mirada inquieta i encuriosida per allò que l’envolta i s’ha convertit en un lladre de moments que captura en les seves fotografies, instants de plaer com només un bon llibre pot procurar. Romero Mas entra subtil i silenciosament en el món íntim que habiten lectors i lectores amb els seus llibres i ens facilita una finestra indiscreta per on mirar i compartir silencis.

Cada fotografia va acompanyada d'una reflexió sobre el fet fotogràfic a càrrec de diversos autors i autores i una reflexió poètica escrita pel mateix autor on detalla el que li transmet cada instant captat.