Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'Editorial Montflorit comença curs amb 4 nous títols i una col.lecció poètica
L'Editorial Montflorit comença curs amb 4 nous títols i una col.lecció poètica

L'Editorial Montflorit comença curs amb 4 nous títols i una col.lecció poètica

9 de setembre de 2002 a les 0:00

L’ Editorial Montflorit publicarà a la primera quinzena
d'octubre els llibres Cuando vengan los nuestros, El buey loco, El día menos pensado i Blau verí, títol aquest últim que estrenarà una nova col.lecció poètica.
El primer dels llibres que l'editorial prepara és Cuando vengan los nuestros de José Luís Belloso. Segons l'editorial, el llibre recull històries novel·lades d'immigrants arribats a Sabadell durant els anys 40 i 60. Totes les històries tenen com a fil
conductor la lluita obrera.
El segon títol és tracta de El buey loco, de l'andalús Ignacio Martínez, i on l'eix conductor són les històries de persones que tornen a la Sierra de Segura i Cazorla. Tota aquesta gent ha canviat, però la situació de la zona també. Aquest text de fàcil llegir permet conèixer la forma de vida d'aquella regió.
El tercer llibre que s'afegeix a la col·lecció de narrativa de La Pal·las és del ja habitual a l'Editorial Montflorit Víctor Canicio. Amb El día menos pensado repeteix per tercera vegada amb l'editorial cerdanyolenca.
El darrer títol que Editorial Montflorit prepara per aquesta tardor inaugurarà una nova col·lecció de poesia. Es tracta d'un llibre d'Àngels Gomà i Ricard
Calabuig amb il·lustracions de la cerdanyolenca Anna Riverola i fotografia de portada de Marià Martín. El llibre porta per títol Blau Verí i serà presentat a Barcelona.