Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L'enquesta del Projecte de Ciutat es tanca amb més de 650 participants
L'enquesta del Projecte de Ciutat es tanca amb més de 650 participants

L'enquesta del Projecte de Ciutat es tanca amb més de 650 participants

23 de gener de 2003 a les 0:00

Un total de 656 persones han contestat a l’enquesta ciutadana del Projecte de Ciutat en els tres mesos en què ha estat a disposició de la ciutadania, però ja es treballa amb una altra enquesta telefònica amb l’objectiu de completar el més possible el diagnòstic.

Segons fonts municipals, el nivell de participació i d’interès de la ciutadania en aquesta primera fase de diagnòstic del Projecte de Ciutat és molt satisfactori, ja que més del 1 percent de la població ha donat el seu parer sobre els aspectes positius i negatius de la ciutat, així com propostes per millorar el municipi. D’altra banda, més de la meitat dels participants, en concret 393 persones, han expressat la seva voluntat de seguir participant en els treballs del Projecte de Ciutat.

La majoria de les enquestes rebudes a l’Oficina del Projecte de Ciutat – 595- ho han fet mitjançant les urnes instal·lades a diversos equipaments municipals, mentre que només el 9 percent ho han fet a través d’internet i el correu electrònic.

La Comissió Política del Projecte va plantejar la necessitat de fer un altre tipus de prospectiva mitjançant una enquesta telefònica. Aquesta decisió la van prendre totes les forces polítiques a l’última trobada de l’any 2002 amb l’objectiu de tenir una altra mostra sobre la percepció que els ciutadans tenen del municipi.

L’enquesta telefònica es farà sobre una mostra de 350 individus amb un qüestionari d’uns deu minuts format per preguntes tancades – on cal escollir entre opcions- i preguntes obertes. Aquesta nova prospectiva la realitzarà el Departament de Teoria Sociològica i de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona (UB). El treball de camp durarà un mes i està previst que acabi a mitjans de febrer, mentre que l’anàlisi dels resultats no es tindran fins el març.