L'Epson aconsegueix un punt a la pista de l'Ordes

27 d'octubre de 2002 a les 0:00

L'Epson Cerdanyola només va poder sumar un punt de la seva visita a la pista de l'Ordes on va empatar a 5 gols en una partit d'infart.

Tal i com acostuma a fer en els darrers partits, l'equip de Tibau va mantenir la tensió fins als darrers segons quan podien haver-se emportat la victòria. El matx va començar molt intens per part de tots dos equips i l'Ordes fa ser el primer en inaugurar el marcador en el minut 3 gràcies a un gol de lluny de Dantas. Més tard, un dels jugadors més destacats del Cerdanyola en les últimes jornades, Roger Rocasalbas, es va encarregar d'igualar el resultat en el minut 10 i Jordi Mestres, al 18, capgirava el marcador. A falta de cinc minuts per acabar el primer període, Suárez tornava a equilibrar el resultat i amb el 2-2 s'anava al descans.

Ja en la segona meitat, Òscar González s'estrenava aquesta temporada com a golejador i posava les coses a favor de l'equip de Cerdanyola, però Louro per als locals igualava, un cop més, el resultat i anotava el 3-3, dos minuts més tard, Dantas tornava a marcar col·locant així el 4-3 que donva la victòria parcial a l'Ordenes.

S'entrava llavors en els minuts més interessants i tensos del partit quan Òscar González anotava el seu segon gol de la tarda en materialitzar un penal que servia per equilibrar novament el marcador a manca de 2 minuts per acabar-se el partit. Marc Navarro capgirava el resultat a favor de l'Epson quan faltava un minut i quan s'esperava ja la victòria dels de Tibau, el golejador de l'equip gallec, Dantas, anotava de penal i deixava el definitiu 5-5 que significaria el repartiment de punts.