L'Epson cau a Alcoi en dos minuts negres

2 de març de 2003 a les 0:00

L'Epson Cerdanyola no va poder continuar la ratxa de deu partits sense perdre i va encaixar una derrota a la pista del difícil Alcodiam per 3-2.

En un partit excessivament ràpid i sense incidències, els verd-i-blancs es van avançar en el marcador per mitjà de Marimon en el minut 18 del primer període, resultat amb què s'anà al descans. A la segona part, el ritme i la tensió van anar incrementant i va arribar el gol local que aconseguia la igualada al minut 9, obra d'Altarriba, però Novell s'encarregava de tornar a desequilibrar el marcador, dos minuts després. Continuava la mateixa tònica de partit quan, en els darrers minuts, primer Carulla, als 23, i més tard Ros, al darrer minut, donaven definitivament la volta al marcador a favor d'un Alcodiam que aconseguia endur-se els tres punts.