L'Epson cau a Tordera i perd la plaça d'ascens

11 de novembre de 2002 a les 0:00

L'Epson Cerdanyola va caure ahir a la canxa del Tordera per 5 gols a 4 en un partit en què els locals van demostrar millor joc d'equip que els de Cerdanyola.

L'equip que dirigeix Francesc Tibau va realitzar un primer període fluix, en què no van tenir idees per anotar a la porteria contrària, i es van trobar amb un inspirat Castañé, del Tordera, que va fer tres gols en tres minuts i que deixava el resultat en 5-1 al descans. Aquesta va ser una de les claus del partit, donat que Castañé va tornar marcar per al Tordera al minut 4 de la segona part i deixava més que sentenciat el matx. La reacció verd-i-blanca va arribar de la mà de David Novell i després de Rodrigo i Sáez, però ja era massa tard per remuntar el resultat.

Al final va prevaldre el joc d'equip d'un molt jove Tordera davant les individualitats d'un Epson que ahir no va poder fer res per evitar la derrota.

FITXA EPSON:

TORDERA: PUIG, GUTIÉRREZ, GUILLEM RIBOT, GARANGOU I JORDI RIBOT. GALÁN, RIERA I CASTAÑÉ.

EPSON CERDANYOLA: RODA, SÁEZ, GONZÁLEZ, NOVELL I ROCASALBAS. RODRIGO, MARIMON I MESTRES.

ÀRBITRE: ESTEVE GRIMÁ (BCN)