L'Epson cau i perd opcions per a l'ascens

9 de març de 2003 a les 0:00

L'Epson Cerdanyola va perdre una magnífica oportunitat de mantenir-se en la lluita per l'ascens a l'OK Lliga en caure a casa amb el Tordera per un ajustadíssim 3-4.

El conjunt de Tibau va anar a remolc del Tordera durant la major part del matx i això no li va permetre desenvolupar un joc fluïd. Al descans es va arribar amb un resultat desfavorable pels verd-i-blancs, 1-2, que només iniciar-se la segona meitat l'equip del Maresme es va encarregar d'augmentar. A falta de cinc minuts per al final, l'empat a 3 gols, obra de Marimon, donava esperances a l'Epson Cerdanyola que va haver de veure com el Tordera es tornava a avançar, aquest cop, definitivament ja que s'acabaria emportant la victòria i els tres punts.

FITXA PARTIT:

EPSON: RODA, SÁEZ, MARIMON, RODRIGO, ROCASALBAS, NOVELL, GONZÁLEZ, MESTRES, CANO I FELIUBADALÓ.

TORDERA: PUIG, GUILLEM RIBOT, GARANGOU, GUTIÉRREZ, JORDI RIBOT, GALÁN, RIERA, CASTAÑÉ, GARCÍA I LUZÓN.

ÀRBITRE: RIBO NAVARRO (GIRONA)