Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

 • Portada
 • Cultura
 • Les beques escolars per al curs 2023-2024 es poden sol·licitar a partir del 20 d...
Les beques escolars per al curs 2023-2024 es poden sol·licitar a partir del 20 de març Fotografia de Zen Chung (pexels.com)

Les beques escolars per al curs 2023-2024 es poden sol·licitar a partir del 20 de març

16 de març de 2023 a les 9:08

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà del dia 20 de març al 31 de maig de 2023. La quantitat inicial destinada la convocatòria és de 663.000 €, un 4% més que el curs passat

La convocatòria està adreçada als i les alumnes d’escoles bressol municipal, llars d’infants, centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria i educació especial empadronats/des a Cerdanyola del Vallès. Enguany, la quantitat inicial destinada la convocatòria és de 663.000 €, el que suposa un 4% d’augment respecte a la convocatòria del curs 2022-2023.

Com en els darrers anys, es prioritza la presentació tel·lemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament i només en aquells casos de que no sigui possible es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals per:

 1. Llibres, material escolar per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària en escoles ordinàries i aquells infants matriculats en un centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que no siguin beneficiaris de les beques atorgades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació.
 2. Material escolar per alumnat matriculat en escoles d’educació especial, sempre i quan hagi deixat de ser beneficiari de les beques atorgades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació.
 3. Equips informàtics personals. Aplicable únicament al curs en que s’inicia el treball amb equips informàtics personals i a l’alumnat de nova incorporació al centre escolar.
 4. Llicències digitals, plataformes on-line i /o programari, per l'alumnat dels centres que disposi del projecte de treball amb equips informàtics personals.
 5. Menjador escolar per alumnat matriculat en escoles bressols municipals de Cerdanyola, i aquell que cursi educació infantil de segon cicle, educació primària i secundària obligatòria en escoles ordinàries i centres d’educació especial, que disposin de menjador a les seves instal·lacions.
 6. Llars d’infants, en cas de que no s’estableixi la gratuïtat de cap dels grups per part de la Generalitat de Calalunya i Escoles Bressol Municipals d'altres municipis.
 7. Assistència a colònies i sortides de fi d’estudis, per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària.

Exclusions:

 • Alumnat en acolliment residencial en centres sufragats per la Generalitat de Catalunya.
 • Alumnat matriculat en el Centre d’Educació Especial de Jeroni de Moragas o qualsevol altre centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que segueixin sent beneficiaris del règim de beques escolars del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
 • Els/les alumnes de centre d’educació especial que estiguin cursant PFI, per estar sotmesos a un règim especial.

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el dia 20 de març i finalitzarà el 31 de maig de 2023, i es poden tramitar de manera telemàtica preferentment, mitjançant la Seu electrònica de l' Ajuntament .

En aquells casos que no sigui possible la presentació telemàtica es podrà fer la presentació de les sol·licituds mitjançant cita prèvia, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.