Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Les eleccions municipals, presents al sopar de dones de Junts amb l'exconsellera...
Les eleccions municipals, presents al sopar de dones de Junts amb l'exconsellera Alsina de convidada

Les eleccions municipals, presents al sopar de dones de Junts amb l'exconsellera Alsina de convidada

10 de març de 2023 a les 11:58

Junts per Cerdanyola ha convidat l’exconsellera d'Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina-Burgués al seu tradicional sopar de Dones al voltant del 8M celebrat a un restaurant de la ciutat, en el que s’ha parlat d’actualitat política i de les properes eleccions municipals del mes de maig.

 

Victòria Alsina destaca que Junts arriba forta a les municipals  i que ja es nota “l’efecte Trias”, un candidat per a Barcelona que té clar que la ciutat ha d’exercir el rol que en els darrers anys no ha exercit, que és el de capital de Catalunya. Alsina afegeix que no cal pensar només en clau metropolitana, sinó que Barcelona ha de ser generosa repartint talent, inversions i oportunitats i actuar amb una mentalitat de país en xarxa.

Victòria Alsina explica que Junts arriba “amb moltíssimes llistes arreu del país i amb moltes ganes de fer valdre el model del partit”. L’exconsellera indica que les institucions importants en aquests moments són els ajuntaments i per això és molt important aconseguir presència ja sigui governant o sent decisius a cada consistori. 

Per la seva banda, la coordinadora municipal de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà, explica que el partit encara les properes municipals més fort que al 2019 i amb l’aval de la feina feta pel regidor i candidat a la reelecció Joan Sánchez Braut.

Guimerà remarca que tot i tenir només un regidor en aquest mandat han aconseguit incidir en el govern i tirar endavant alguns punts del seu programa com la creació de l’Oficina de Promoció Econòmica, el projecte del Parc Arqueològic o el Pla de polígons. 

Per al proper mandat l’objectiu és fer un salt endavant i seguir treballant perquè el teixit empresarial i  industrial triï Cerdanyola per instal·lar-s’hi i es pugui  generar riquesa, amb un comerç local que tingui vida. 

Durant l’acte va tenir lloc l’actuació musical de Mario Idáñez i Conxi Gil. A més, el sopar també va servir per retre un homenatge a dues dones del comerç local, Maria casamitjana i Núria Pèrez. L’acte el va tancar el candidat de Junts a l’alcaldia, Joan Sánchez Braut.