Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Les empreses de Cerdanyola participaran en la millora dels polígons industrials
Les empreses de Cerdanyola participaran en la millora dels polígons industrials Foto de Edmond Dantès: https://www.pexels.com

Les empreses de Cerdanyola participaran en la millora dels polígons industrials

3 de febrer de 2023 a les 9:38

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola està portant a terme un estudi per millorar els polígons industrials i afavorir la competitivitat de les empreses del municipi.

Al llarg dels propers mesos, personal tècnic de l’Institut Cerdà, seleccionarà una mostra representativa de les empreses situades als 11 polígons d’activitat econòmica de Cerdanyola i les visitarà i entrevistarà, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves necessitats i els seus suggeriments de millora.

A més a més, l’estudi servirà per conèixer millor l’oferta disponible de sòl industrial amb l’objectiu d’afavorir l’atracció de noves activitats i també per descobrir les possibilitats de col·laboració entre les diferents empreses ja presents, per tal de fomentar sinèrgies i millores operatives.

Aquesta primera fase consultiva anirà seguida d’altres estudis tècnics que culminaran en la confecció d‘un Pla Director de Polígons, el qual recollirà totes les propostes de millora que es poden portar a terme, els recursos disponibles per fer-ho i el calendari previst de les actuacions.

Si voleu conèixer més detalls, podeu posar-vos en contacte amb l’Oficina de Promoció Empresarial (OPE), mitjançant el correu ope@cerdanyola.cat.