Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Les entitats ja poden sol·licitar participar en la Cavalcada de Reis 2024
Les entitats ja poden sol·licitar participar en la Cavalcada de Reis 2024

Les entitats ja poden sol·licitar participar en la Cavalcada de Reis 2024

20 de novembre de 2023 a les 9:49

Cal enviar un mail a l’adreça electrònica cavalcada@cerdanyola.cat abans del dilluns 4 de desembre a les 12 h.

La Cavalcada de Reis 2024 comptarà amb 6 carrosses més que en la darrera edició i estarà organitzada en cinc blocs, dedicats a la Fada Alba, Melcior (ciència i coneixement), Gaspar (art i cultura), Baltasar (natura i biodiversitat) i el tancament de la cercavila. Cada bloc comptarà amb la participació de voluntaris i voluntàries de les entitats, que aniran asseguts a les carrosses habilitades i també en comparses a peu. També hi haurà grups professionals d’animació i espectacles, la carrossa del personatge, un grup de dansa de les diverses escoles de la ciutat i una carrossa de seguici del personatge inspirador.

Es mantindrà un relat que unificarà temàticament i estèticament tota la Cavalcada i l’Ajuntament facilitarà el vestuari que lluiran les persones que hi participaran. Es contempla que hi participin infants de 7 a 11 anys (en les carrosses del seguici dels reis), joves a partir de 12 anys i adults en les comparses a peu, i també sis patges (edat mínima 16 anys).

Una de les novetats d’enguany serà el recorregut de la cercavila, que sortirà del barri de Canaletes i finalitzarà a l’Escola Saltells.

Sol·licitar participar a la Cavalcada

Les entitats que vulguin participar en la Cavalcada hauran de comunicar-ho amb un mail a l’adreça cavalcada@cerdanyola.cat En el missatge hauran manifestar que hi volen participar i indicar amb quantes persones i edat d'aquestes.

Les i els ciutadans que vulguin participar com a voluntaris i voluntàries a títol individual també poden sol·licitar-ho enviant un mail a cavalcada@cerdanyola.cat indicant la seva edat.

Les peticions s’atendran seguint l’ordre d’arribada al correu electrònic indicat fins a les 12 h del dilluns 4 de desembre.

Si hi hagués excés de peticions, les entitats que no poguessin participar en l’edició de 2024 ho farien el 2025.