Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Les festes alternatives centren la seva crítica en l'urbanisme
Les festes alternatives centren la seva crítica en l'urbanisme

Les festes alternatives centren la seva crítica en l'urbanisme

3 de maig de 2002 a les 0:00

Les III Festes Alternatives que se celebren durant el Roser de Maig com opció difrent a l'organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola centraran enguany la seva crítica en els projectes urbanícstics municipals. Sota el lema No als projectes especulatius al nostre poble, les festes alternatives oferiran dissabte i diumenge activitats lúdiques i reivindicatives a la plaça de Jaume Grau.
Així, el programa de les festes alternatives ofereix el dissabte una inauguració amb els Castellers i els Geganters de Cerdanyola i els Diables de Vallbona d'Anoia, un taller de pancartes i clauers contra el Centre Direccional, una xerrada de la Xarxa Ciutadana Cerdanyols 21 sobre els projectes urbanístics a la ciutat, una botifarrada i el concert de Lo ke diga Ramón, Penetres, Zulú 9.30, La Jeta Band, The 8th Jet i l'espectacle de Teatre Ueneta.
Pel que fa a diumenge, les cites de la festa seran una cimcana infantil, un dinar popular, la xerrada sobre el feixisme en l'actualitat a càrrec de la Plataforma antifeixista i l'experiència del ""correbars"".
Tant dissabte com diumenge hi haurà exposicions sobre el moviment zapatista i sobre els diversos projectes urbanístics de la ciutat.