Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Opinió

Les festes nadalenques, imprescindibles!

4 de desembre de 2020 a les 10:50

Fa dos mesos que l’alcalde, Carlos Cordón, va ampliar les meves responsabilitats al govern municipal afegint-hi la regidoria de Cultura a la d’Esports, que ja duia des del primer moment. Em va tocar rellevar a la companya Pepi Rivera i la bona feina feta fins aquell moment. Des del minut zero la meva incorporació ha estat natural. Com pujar a un tren en marxa, ben greixat, que sap on va i quins són els seus objectius. Un cop superat el Festival Internacional de Blues, edició 29’5, la resta de programes i les activitats de les diverses seus culturals de la ciutat s’han anat fent seguint les directrius de les autoritats sanitàries com a conseqüència de la pandèmia de la COVID 19.

El Nadal i, especialment, els Reis, arribaran el desembre i el gener. En les dates previstes. Formen part del nostre imaginari col·lectiu, familiar i personal. L’Ajuntament, conjuntament amb les entitats, comerciants i ciutadania, ja treballa preparant un seguit d’activitats perquè l’esperit nadalenc es visqui a la ciutat. Lluminàries a la via pública, guarniments i activitats pensades per foragitar la pena i el dolor i fer més humans aquests dies que vivim colpejats per la COVID19. D’entre aquestes activitats, destaca l’arribada de Ses Majestats els Reis de l’Orient. La màgia que duen a Cerdanyola del Vallès i que van dipositant a cada racó de la ciutat és més necessària que mai. Una il·lusió especialment indicada per als nostres infants, que els ha tocat viure una realitat desconeguda fins ara. I per a tothom, que entoma com pot la pandèmia.

En essència, aquesta és la nostra feina: ajudar perquè la màgia arribi a tothom complint sempre amb les normes antiCOVID 19. Ara i malgrat que #laculturaessegura, s’han hagut de suspendre o passar a la virtualitat moltes activitats. Poques propostes culturals poden viure’s presencialment. Per estar ben informats, consulteu www.cerdanyola.cat/agenda i aquest portal multimèdia municipal, www.www.cerdanyola.info

Óscar Pons

Regidor de Cultura