Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Les inscripcions als tallers de formació artística del segon semestre comencen l...
Les inscripcions als tallers de formació artística del segon semestre comencen l'1 de febrer

Les inscripcions als tallers de formació artística del segon semestre comencen l'1 de febrer

24 de gener de 2023 a les 8:22

El dimecres 1 de febrer comencen les inscripcions per als tallers i cursos de formació artística i els Grups Estables de la UAB. Les diferents activitats semestrals impulsades per Cultura en Viu ofereixen l’oportunitat d’iniciar-se o continuar amb l’aprenentatge d’una disciplina artística de la mà de professionals del sector.

Totes les propostes de formació artística compten amb preus reduïts per a membres de la comunitat universitària i reconeixement acadèmic de crèdits ECTS. El període d’inscripció durarà fins a exhaurir les places disponibles o fins al 24 de febrer.  La proposta anual pel segon semestre d'aquest curs és escriptura creativa, taller intensiu d'escriptura, iniciació a les danses urbanes, tècnica de veu, iniciació a la interpretació teatral en anglès, teatre i emergència climàtica, el cor, l’orquestra i l’activitat de ‘Viu la Cultura’.  

Entre les diverses propostes destaquen el curs d’iniciació a les danses urbanes dirigit per la professora Rosa Lechón, des del 7 de març fins a l’11 de maig, que experimenta amb els diferents estils de dansa de la cultura hip-hop; o el taller d’escriptura creativa que imparteix el professor Jordi Gol, des del 2 de març fins al 27 d’abril, per aprofundir en diverses tècniques d’escriptura enfocades a la narrativa de ficció, a través de l'anàlisi d’obres de literatura universal reconegudes.

Els diferents cursos i tallers artístics esmentats tenen places limitades i  convaliden un crèdit ECTS.  Per un altre costat, els membres de la comunitat universitària també poden formar part d’una de les agrupacions musicals que participen en concerts i actuacions que s’organitzen dins i fora del campus universitari, com són el Cor i l’Orquestra de la UAB. La participació en el Cor i l’Orquestra de la Universitat convalida dos crèdits i mig i tres crèdits ECTS respectivament cada semestre.  

Per més informació sobre els tallers artístics o la programació cultural es pot contactar amb Cultura en Viu mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat.