Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Les Rialles infantils regnaran aquest cap de setmana a Cerdanyola
Les Rialles infantils regnaran aquest cap de setmana a Cerdanyola

Les Rialles infantils regnaran aquest cap de setmana a Cerdanyola

27 de setembre de 2002 a les 0:00

Demà s‘obre la XIV Mostra de Rialles que portarà a Cerdanyola gairebé 70 espectacles infantils i juvenils que es representaran a 16 escenaris de la ciutat entre dissabte i diumenge. El Mag Larí farà la lectura del pregó de la fira teatral que inclourà l’actuació dels noms més prestigiosos de l’espectacle infantil de Catalunya, com Marcel Gros -que presentarà el nou espectacle “De cap a peus”-, Teatre Arca o Xumet i Xinxeta, però també d’altres comunitats de l’Estat ja que hi participaran grups de les Illes Balears, el País Valencià, Galícia, Aragó Andalusia i Madrid.
Un trenet, un autobús especial de tipus anglès i un carro –facilitat per l’Associació Arriers de Sant Antoni Abat- enllaçarà els 6 itineraris diferents en què es distribueixen els diversos escenaris per la ciutat, entre ells una de les novetats d’aquesta edició: la reserva d’un espai destinat exclusivament a la dansa a l’escola Montserrat.
Rosa Maria Soler, presidenta del grup Rialles de Cerdanyola, destaca, però, com principal novetat d’aquesta edició la dedicació d’espais ""de curta durada i interactius"" per a nens de 0 a 3 anys.
Els espectacles es representaran amb l’objectiu d’assolir la xifra de 25.000 espectadors de l’any passat, entre ells la més d’una cinquentena de programadors teatrals que contractes els muntatges infantils en aquesta mostra.