Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Les tres piscines a l'aire lliure obren temporada de bany
Les tres piscines a l'aire lliure obren temporada de bany Piscina de Montflorit (Arxiu)

Les tres piscines a l'aire lliure obren temporada de bany

21 de juny de 2024 a les 8:47

Aquest 22 de juny, dissabte, obre la tercera de les piscines a l’aire lliure de la ciutat, la de Montflorit. Anteriorment ho han fet les del Turonet i el Bosc Tancat. La temporada de bany s’allargarà fins al setembre obrint de dilluns a diumenge.

La piscina del Turonet  tancarà l’estiu l’1 de setembre. Durant aquest període el seu horari serà de dilluns a diumenge de 10:30 a 19:30 h. L’espai disposa de dues piscines, una de gran i una de petita, una àmplia zona de gespa i servei de bar durant tot l’horari. La piscina oferirà abonaments de temporada familiars i individuals, a banda de les entrades individuals per a dies amb preus adaptats a adults, infants i gent gran. A partir de les 17:30 h, el preu de l’entrada serà reduït. Les tarifes es podran consultar a www.piscinesestiu.cat.

Les piscines de Bosc Tancat tenen previst obrir fins al 8 de setembre de dilluns a diumenge de 10 a 19 h. El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. La instal·lació també disposa de servei de bar i restaurant. Les piscines oferiran entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana i les tarifes estaran disponibles pròximament al seu web www.bosctancat.com. 

La piscina del Centre Cívic Montflorit  començarà la temporada el 22 de juny i obrirà de forma ininterrompuda fins a l’1 de setembre. El seu horari serà d'11 a 19 h (del 25 de juny al 26 de juliol hi haurà casals d’11 a 12 h). La piscina està ubicada al Centre Cívic de Montflorit, en una zona tranquil·la i acollidora amb servei de restaurant. La piscina ofereix una àmplia modalitat d’entrades puntuals i abonaments per dies, mensuals, de temporada per a famílies monoparentals... les tarifes es podran consultar al seu web www.restaurantmontflorit.com.