Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Les visites del programa d’eficiència energètica comencen amb molt bona acollida...
Les visites del programa d’eficiència energètica comencen amb molt bona acollida al Mercat de Les Fontetes

Les visites del programa d’eficiència energètica comencen amb molt bona acollida al Mercat de Les Fontetes

15 de març de 2023 a les 9:32

El projecte està liderat per l'Ajuntament de Cerdanyola a través del Servei de Promoció Econòmica, i cofinançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Bona acollida al Mercat de Les Fontetes del programa d’eficiència energètica

El passat dimecres 8 de març es van iniciar les visites del Programa d’Eficiència Energètica per a comerços, restauració i microempreses promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i cofinançat per l'AMB amb una primera visita al Mercat Municipal de Les Fontetes amb molt bona acceptació per part dels paradistes.

Un equip d’agents d’eficiència energètica va detectar com a principals consumidors d’energia de les parades visitades l’enllumenat dels aparadors i les cambres frigorífiques.

A partir de la informació recollida es farà un seguiment per poder assessorar adequadament i implementar mesures d’estalvi com el reemplaçament sense cost d’alguns punts de llum per altres més eficients i la consulta de la factura per optimitzar la despesa energètica.

Aquestes visites seguiran pel Mercat Municipal de Serraparera i posteriorment als comerços de la ciutat.

Els comerços de la ciutat que estiguin interessats poden contactar amb el Servei de Promoció Econòmica a través del correu electrònic eficienciae@cerdanyola.cat

Per la gestió de les visites cal trucar al telèfon 93 594 70 50 ext. 2260, i per les consultes tècniques cal posar-se en contacte al telèfon  93 594 70 50 ext. 2261.