Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'esplai el Cu-cut celebra una festa oberta a tota la població

L'esplai el Cu-cut celebra una festa oberta a tota la població

20 de setembre de 2002 a les 0:00

El centre d’esplai El Cu·Cut organitza el proper dissabte una festa a la plaça Abat Oliba de la ciutat amb tallers i jocs per tots els infants de la ciutat, l’actuació de la Colla Sardanista Infantil Xarau i dels Castellers de Cerdanyola, un dinar popular i espectacle d’animació infantil. Durant tot el dia també es podran veure l’exposició d’algunes de les fotografies dels 18 anys de l’entitat. La festa s’iniciarà a les 10 del matí i s’allargarà tota la jornada.
Des de l’esplai indiquen que l’objectiu d’aquesta festa oberta a tota la població és presentar un nou grup d’edat que s’incorpora a l’entitat, els “Cucs i Cuques”, que acollirà nens i nenes de 4 i 5 anys. A més, es vol donar a conèixer el projecte educatiu i d’activitats per aquest curs.
El centre d’esplai El Cu·Cut fa 18 anys que treballa en el món del lleure. A partir d’aquest curs l’entitat compta amb sis grups d’edat: Cucs i Cuques, Pessics i Pessigolles, Pitos i Flautes, Piolets i Polaines, Ets i Uts i Grup de Joves, i amb infants de 4 a 16 anys. El Cu·Cut fa activitats d’esplai cada dissabte de 16.30 a 19.00 hores i organitza colònies d’estiu i setmana santa. L’entitat té la seva seu al carrer Canàries, 9-11 de Cerdanyola del Vallès.