Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Llamazares i Saura presidiran l'acte central de campanya d'ICV/EA
Llamazares i Saura presidiran l'acte central de campanya d'ICV/EA

Llamazares i Saura presidiran l'acte central de campanya d'ICV/EA

8 de maig de 2003 a les 0:00

El coordinador general d'Izquierda Unida (IU), Gaspar Llamazares, i el president nacional d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), Joan Saura, participaran el dimarts, 13 de maig, en un acte de campanya de la candidatura d'Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Alternativa (ICV/EA) a Cerdanyola. Els responsables de la candidatura presentaven ahir la campanya electoral que pensen realitzar amb el convenciment que el canvi a l'alcaldia de la ciutat és possible i necessari.

Toni Morral, candidat a l'alcaldia de Cerdanyola per ICV/EA, afirma que la coalició vol ser completament transparent en aquesta campanya que tindrà un pressupost de 30.000 euros -uns 5 milions de pessetes- costejat per un crèdit bancari avalat per militants d'ICV i EUiA de la ciutat.

Morral assegura que l'aposta per un canvi a l'alcaldia i entre les persones que governen l'Ajuntament és necessari perquè "cal una nova transició política que serà viable gràcies a la tasca d'ICV/EA". Morral indica que aquest objectiu es pot assolir perquè la seva candidatura té "un capital humà impressionant" amb persones que tenen una llarga trajectòria associativa, sindical i de compromís pels avenços socials a Cerdanyola.

Precisament, la presentació del candidat a l'alcaldia, de l'equip de la llista i de les 25 prioritats del programa electoral seran els punts bàsics de difusió del missatge d'ICV/EA durant la campanya que s'inicia aquesta nit i fins el dia d'eleccions. Morral assegura que la seva coalició ha volgut ser molt respectuós amb el calendari oficial de campanya i critica l'actitud el Partit dels Socialistes (PSC) que ha penjat moltes banderoles amb la seva candidata "en un acte de demostració de poder". Morral assegura que la campanya ha de ser una festa ciutadana del debat i la contrastació d'idees.

La campanya d'ICV/EA combinarà actes informatius en llocs significatius de la ciutat amb torbades amb col.lectius professionals o entitats veïnals. Juan Rodríguez, coordinador de la campanya, anuncia la celebració d'un acte electoral amb la presència de Gaspar Llamazares i Joan Saura a l'Ateneu de Cultura pel dia 13 i també la celebració de molts actes de presència "a places, mercats, barris... perquè volem fer arribar el nostre missatge de canvi i transformació social als ciutadans" amb un caràcter de proximitat i després d'haver assolit molta participació als actes i tallers de precampanya.