Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Lliurament dels Oscar del comerç local i tancament de la sèrie Un Nadal de cine...
Lliurament dels Oscar del comerç local i tancament de la sèrie Un Nadal de cine a l'Ateneu Octavi Pujades en un capítol de la minisèrie

Lliurament dels Oscar del comerç local i tancament de la sèrie Un Nadal de cine a l'Ateneu

7 de gener de 2023 a les 18:39

Cerdanyola Comerç i Serveis tanca aquest diumenge, 8 de gener, a l’Ateneu, la campanya de Nadal ‘Cerdanyola va de cine’ amb una Première on es veurà en directe l’últim capítol de la minisèrie Un Nadal de cine i es lliuraran els Oscars del comerç local, escollits per la ciutadania.

L’Associació ha convertit els carrers de Cerdanyola i alguns comerços en un plató improvisat on s’han rodat 6 capítols d’una minisèrie amb la participació especial d’Octavi Pujades. Els 5 primers capítols es van publicar al canal de youtube de l’Associació @cerdanyolacomerc i l’últim capítol de la minisèrie, amb direcció de Marc Fàbregas, s’emetrà en directe dins aquesta gala, que se celebrarà aquest 8 de gener a les 18:00 hores a l’Ateneu de Cerdanyola, amb l’assistència  l’equip de la pel·lícula i on són convidats tots els socis i sòcies i el públic general.

En el transcurs de la vetllada es lliuraran els “Oscar” de Cerdanyola a aquells comerços que han estat votats per la clientela en les categories de millor aparador de Nadal, millor embolcall de regal, el comerç més sostenible, la millor campanya a les xarxes socials i el comerç amb millor atenció al client.

L’acte serà conduït per la companyia de pallassos Caulababa i  comptarà amb la presència de l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón ,i la regidora de Promoció econòmica, Carme Arché i el president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé.