Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Lluitar contra l’escalfament global al ritme de les cançons de Frozen
Lluitar contra l’escalfament global al ritme de les cançons de Frozen Una imatge de l'espectacle (Foto OnBeat produccions)

Lluitar contra l’escalfament global al ritme de les cançons de Frozen

5 de març de 2024 a les 10:44

La companyia OnBeat representarà aquest 9 de març, dissabte, a l’Ateneu de Cerdanyola l’espectacle El orígen del hielo, un tribut a la pel·lícula Frozen de l’univers Disney amb un guió que busca transmetre el missatge de la lluita contra el canvi climàtic.

El clima afecta el planeta i la conseqüència més immediata és la desaparició del gel. Per intentar resoldre el problema, Blanca ha decidit investigar l'Origen del Gel i buscar algú que tingui prou poder per crear-lo. En la recerca descobreix un ninot de neu que li explica la història que avui és ja llegenda d'una princesa capaç de generar la neu; però serà al viatge cap al seu origen on podria trobar les claus del seu passat; i sobretot, les solucions per al futur.

Aquest viatge és ple d´aventures, perills, històries d´amor i sobretot de les cançons mítiques que homenatgen la pel·lícula d´animació. L’espectacle inclou temes de Frozen i Frozen II, de l'animació d'Olaf i cancons del musical de Frozen a Broadway.

La representació es farà al teatre Ateneu el 9 de març a les 17 hores. Les entrades són a la venda on line al preu de 15 euros.