Llums i ombres a la Nacional Catalana Natalia Crespo (FECAPA)

Llums i ombres a la Nacional Catalana

22 de maig de 2023 a les 10:00

El Cerdanyola CH B femení va imposar-.se al filial del Mataró (3-2) en el primer partir de les semifinals per l’ascens a la OK Liga. Per la seva banda, el segon equip masculí va caure amb contundència davant el Voltregà B (1-6).

El filial verd-i-blanc s'enduia finalment el primer duel de l'eliminatòria contra el CH Mataró B en un partir molt marcat per la màxima igualtat entre tots dos conjunts. A l'inici, començava avançant-se el Cerdanyola per mitjà d'Ariadna Carrión, que aprofitava una bona passada de Maria Martín per banda esquerra. Poc després, Nina Almirall superava la porteria defensada per Estela Rubio per retornar l'empat al marcador. Tot i un intercanvi de cops a la primera part, s'arribava al descans amb taules.

A la represa, el Mataró agafaria el pes del partit. Ariadna Martínez anotaria per part del conjunt maresmenc per posar per davant el seu equip amb l'1 a 2. Amb el gol, el Cerdanyola s'activaria de nou en l'enfrontament, Natalia Crespo seria la protagonista del partit per empatar novament el duel. Després que el Mataró fallés dos llançaments des del punt de penal, altra vegada Crespo continuaria amb l'idil·li del gol per fer el 3 a 2. La bona defensa cerdanyolenca li permetria a l'equip dirigit per Marc Miranda obtenir la victòria final. Amb aquest resultat, el Cerdanyola B guanya el primer partir de les semifinals i ara buscarà sentenciar la sèrie a la pista del Mataró el dissabte vinent a les 18 h de la tarda.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH B: Estela Rubio (P), Ana Valverde, Ariadna Carrión, Maria Martín (c), Carla Castro; Júlia Birbe, Natalia Crespo i Emma López.

CH Mataró B: Vinyet Juncà (P), Sara Planella, Nina Almirall, Olga Juanola, Ariadna Martínez, Mar Parés, Farners Prat, Thais Pérez i Queralt Oriol (P).

Gols: 1-0, Ariadna Carrión (2’); 1-1, Nina Almirall (6’); 1-2, Ariadna Martínez (32’); 2-2, Natalia Crespo (40’); 3-2, Natalia Crespo (44’).

Àrbitres: Xavier Valiente i Marçal Font.

Ensopegada del Cerdanyola B masculí

El segon equip cerdanyolenc va caure en el primer partit del play-out a Nacional Catalana. Tot i una primera part igualada, el Cerdanyola CH B es veuria superat per l’efectivitat dels de Sant Hipòlit. Tres gols de Pau Roquet, dos de Biel Jutglar i un d’Arnau Recuero s’imposaven a un únic gol d’Arnau Gangonells per culminar la golejada visitant a Can Xarau.