L'Òpalo cau davant l'AESE Hospitalet

3 de febrer de 2003 a les 0:00

L'Òpalo Cerdanyola no va poder imposar-se a l'AESE Hospitalet en un partit vibrant on els visitants li van donar la volta al marcador en els darrers minuts i van acabar guanyant d'un punt, 79-80.

El conjunt de Nacho Ibáñez va fer un partit molt complet amb una primera part que es va saldar amb una victòria parcial per als locals i un destacat Toni Ballart amb 19 punts. A la represa, va continuar la mateixa tònica fins al darrer quart quan l'AESE va pressionar i va aconseguir posar-se per primer cop amb avantatge 74-75 a 2 minuts per al final. A falta de 6 segons per a la fi del matx i amb 79-79 al marcador, Barón va fer una falta personal sobre Martí i on aquest va anotar un tir lliure que donava la victòria final al conjunt de l'Hospitalet.

Amb aquesta derrota, l'Òpalo ho té més difícil per seguir lluitant a la zona alta de la classificació i baixa posicions a la taula.

FITXA PARTIT:

ÒPALO: UBACH (5), SELLS (2), SILVERA (8), QUESADA (1), CENTELLAS (6), BARÓN (11), ARÉVALO (6), BALLART (21), MARTÍN (18) I NÚÑEZ (2).

AESE: ATANCE (12), GARCÍA (17), RUBIO (16), BOZARULL (6), MARTÍNEZ (5), MARTÍ (8), N'SUANGO (6) I MANEJA (9).

ÀRBITRES: ARGELICH I NOVELL

PARCIALS: 19-20 // 47-33 // 60-49 // 79-80