Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • L'Òpalo Cerdanyola es juga la possibilitat d'ascens davant el Gavà

L'Òpalo Cerdanyola es juga la possibilitat d'ascens davant el Gavà

26 d'abril de 2002 a les 0:00

L'Òpalo Cerdanyola rep el diumenge el Gavà, conjunt al qual ja va vèncer en la primera volta i que ha de guanyar aquesta setmana si vol tenir encara aspiracions a l'ascens. L'equip que dirigeix Nacho Ibáñez, amb l'única baixa de Nico Van der Bogerd, afronta el partit molt concentrat i amb esperances d'aconseguir una victòria que els mantindrà en la lluita per les posicions que donen la possibilitat de jugar els play-off d'ascens de categoria. El diumenge a partir de les set del vespre en el Pavelló de la Zona de Can Xarau, només valen els dos punts.
L'Uralita Cerdanyola, per la seva banda, ja no es juga res en aquesta lliga i visitarà la pista de l'AE l'Hospitalet. El conjunt de Cerdanyola, amb les
baixes d'Ana García i els dubtes de LLuïsa Sanchez, Aroa Pardo i Aurora Nevado, s'enfronta a un dels equips que ocupa llocs de descens, tot i i que encara li resten dos partits per jugar. El dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre, el Femení Cerdanyola visita un AE l'Hospitalet a qui no li val la derrota.