L'Òpalo venç en el darrer minut

17 de març de 2003 a les 0:00

L'Òpalo Cerdanyola va aconseguir la victòria en el darrer sospir amb un bàsquet de Xavi Núñez que va deixar el resultat definitiu en 59-57 per als de casa.

En un partit molt vibrant però de baix nivell tècnic, l'Òpalo va saber dominar la primera part i va arribar al descans amb un avantatge de sis punts (33-27). A la represa, el Barberà va reaccionar i va saber bloquejar l'atac dels de Cerdanyola amb una forta defensa, que el va posar dos punts per sobre abans d'entrar al darrer quart.

En l'última parcial, els nervis i els errors de tots dos equips van ser els protagonistes fins que Xavi Núñez va aconseguir el bàsquet de la victòria.

FITXA TÈCNICA:

ÒPALO: UBACH, SELLS, OVEJERO, VOLTÀ, QUESADA, CENTELLAS, ARÉVALO, PUJOL, FELKER, MARTÍ I NÚÑEZ.

BARBERÀ: GRAU, DEIXOLÀ, VINARDELL, IVAN, CARVAJAL, LÓPEZ, SÁNCHEZ, CORDÓN, ESCRIU, NOVILLA I DOMÍNGUEZ.

ÀRBITRES: GARCÍA I GONZÁLEZ.

PARCIALS: 18-12 // 33-27 // 48-51 // 59-57