Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • LSDI i Sport 88 vencedors del Màster de futbol 7 y futbol sala Valldor Sala

LSDI i Sport 88 vencedors del Màster de futbol 7 y futbol sala Valldor Sala

16 de juliol de 2002 a les 0:00

Els guanyadors del màster de futbol Valldor Sala d'enguany han estat el LDSI (Litostamp) en la modalitat de futbol 7 i l’Sport 88 en futbol sala. El LDSI es va desfer del Bar el Parque de Cerdanyola a la final per 5 gols a 3, mentre que l’Sport 88 (guanyador de les darreres quatre edicions i integrat per jugadors de la Divisió de Plata de futbol sala) va empatar a 3 davant l’Atlético Tanger (la sorpresa del torneig format per jugadors d’origen magrebí) i el vencedor es va haver de decidir a la tanda de penals.
La principal novetat de la present edició, que es va disputar des de les nou del matí de divendres fins a les nou de la nit de diumenge, ha estat el servei d’assistència preparat per l’organització per ajudar a la recuperació física dels jugadors en les dues competicions i que va estar molt ben acollit pels participants.
El passat cap de setmana, 13 i 14 de juliol, es va celebrar la desena edició del Màster de futbol 7 y futbol sala que organitza, com cada any, Valldor Sala i que es disputa a les instal·lacions esportives de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).