Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Últim Ple Municipal de l'actual mandat amb l'adéu de 9 regidors
Últim Ple Municipal de l'actual mandat amb l'adéu de 9 regidors

Últim Ple Municipal de l'actual mandat amb l'adéu de 9 regidors

11 de juny de 2003 a les 0:00

Aquest migdia s'ha celebrat l'últim Ple de l'Ajuntament de Cerdanyola de l'actual mandat municipal a l'espera de la constitució del nou Consistori en la sessió plenària de dissabte. El Ple d'avui ha servit per acomiadar 9 regidors que no estaran presents al pròxim Conistsori després dels resultats de les eleccions municipals del 25 de maig.

Aquests regidors que han dit avui adéu al Consistori són: pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC),  Rafael Viñals, Francisco Fernández, Olivié Bayon -que ja havien decidit acomiadar-se del Consistori i tancaven la candidatura socialista de manera simbòlica-, Jordi Mena, Rosa Orozco, Marisa Benavides i César Martínez; per Convergència i Unió (CiU), Emilio Borregán -qui també tancava simbòlicament la llista convergent-; i pel Partit Popular (PP), Manuel Romero.

En el Ple d'avui s'han aprovat les actes de les dues anteriors sessions plenàries i l'alcaldessa en funcions, Cristina Real, i el portaveu municipal d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), Toni Morral, han fet exprés el seu agraïment als regidors per la tasca realitzada al llarg dels últims anys.