L’Uralita debuta amb victòria a domicili

30 de setembre de 2002 a les 0:00

L’Uralita Cerdanyola va començar la lliga 2002-2003 amb victòria a la pista del Premià per 57 a 65, i suma els primers dos punts aquesta temporada, en la que milita en el grup primer de la Segona Nacional.
El partit va començar amb nervis per part de tots dos equips, però va ser el Cerdanyola qui va dominar el primer quart. Al segon quart, un parcial de 10 a 3 per a les locals empatava el matx al descans 29-29. Durant la segona meitat, la tònica va ser la mateixa fins que les jugadores que entrena Raül Mayoral van millorar el joc d’equip i van dominar per complet el resultat final que els donava la primera victòria oficial de la temporada. Van destacar les actuacions de Cristina Granero, amb 24 punts, i Mireia Aldeamir, fitxatge per aquesta temporada que va aconseguir rebots decisius.