L'Uralita perd però es manté líder

2 de març de 2003 a les 0:00

L'Uralita Cerdanyola no va poder saldar amb victòria la seva visita a la pista de l'AECS l'Hospitalet on va caure 52-42 en un mal partit de les de Cerdanyola.

L'equip de Raúl Mayoral no va saber estar a l'alçada de les circumstàncies en un partit on van anar per darrera en el marcador durant la major part dels 40 minuts. Només en el darrer quart va poder tenir opcions un Uralita sense encert que va deixar escapar una bona oportunitat de consolidar-se com a líder en solitari i augmentar l'avantatge respecte els seus perseguidors.

FITXA PARTIT:

AECS: VIDAL (2), MARTÍN (6), OLIVA (23), RAMAL, COLLADO (6), ESTEVE (9), BASCARIANA, VILLALBA (3), SOLER I MEJÍAS (2).

URALITA: BALLANO (3), SAMBONETE (2), BECERRO (3), MAGRO, PARÍS (1), CUADRADO, OLIVER, GARCÍA (3), ALDEAMIL (6), NEVADO (9), GRANERO (14) I GONZÁLEZ.

ÀRBITRES: ATIENZA I BENITO.

PARCIALS: 14-6 // 23-16 // 31-30 // 52-42