L'Uralita venç sense problemes a l'Hospitalet

16 de març de 2003 a les 0:00

L'Uralita Cerdanyola es va imposar sense gaires problemes al conjunt de l'Hospitalet, 51-71, en un partit on les de Raül Mayoral van saber anar-se en el marcador en els primers minuts de joc.

Tot i començar el matx de manera igualada per a tots dos equips, el conjunt local va ressentir-se d'una actitud en què no es va veure amb cor de guanyar el líder i va estar el darrers cinc minuts del primer quart i els primers cinc minuts del segon sense anotar, fet que va donar l'avantatge a les de Cerdanyola i va trencar definitivament el partit.

Amb aquesta victòria l'Uralita continua com a líder esperant el resultat del partit entre Hispano Francés i Ceset Girona (convindria que perdessin les gironines) per tal d'afrontar la difícil recta final de lliga que les espera.

FITXA PARTIT:

L'HOSPITALET: MIRÓ (6), VALDIVIESO (8), IBÁÑEZ (3), ARAN, BRIONES (2), CADENAS (5), ELORZ (11), VILLENA (4), CARRIGOSA (6) I TAMAYO (2).

URALITA: BALLANO (5), MAYORAL, BECERRO (6), MOLDES, PARÍS, CUADRADO, OLIVER (10), GARCÍA (4), ALDEAMIL (18), NEVADO (5), GRANERO (16) I GONZÁLEZ (1).

ÀRBITRES: VIEDMA I RIQUELME.

PARCIALS: 9-17 // 19-32 // 34-51 // 51-71