Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Marga Miralles exposa dibuix i pintura al B’Art Ateneu
Marga Miralles exposa dibuix i pintura al B’Art Ateneu

Marga Miralles exposa dibuix i pintura al B’Art Ateneu

7 de febrer de 2023 a les 9:15

La Sala B’Art de l’Ateneu acull fins el 27 de febrer Sortir del cau, més enllà de les paraules, exposició de dibuix i pintura abstracta de la Marga Miralles organitzada per l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola.

Audios

07-02-2023 Marga Miralles

Marga Miralles ha treballat durant molts anys en el món de la il·lustració, posant color als dibuixos que feien altres, fins que ho va anar deixant i coincidint amb la pandèmia es va dedicar a dibuixar i pintar per expressar el seu ànim, acumulant tota una sèrie de creacions que ara presenta al pública.

Miralles no és partidària de titular les seves obres per tal de no condicionar la percepció de les persones que les gaudeixen i hi puguin dialogar lliurement. L’exposició ofereix dibuixos amb tinta fets amb palets de fusta i acrílics amb altres tècniques barrejades.

La presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola, Marutxi Beaumont, explicava que ella i Marga Miralles es van conèixer a Llotja l’any 1973, estudiant procediments pictòrics i després va venir a treballar a Estudi Beaumont, on va passar gairebé una dècada.

L’exposició Sortir del cau, més enllà de les paraules es pot visitar al B’Art Ateneu fins el 27 de febrer i les obres es poden adquirir amb preus que van dels 220 als 800 euros.