Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Maria de la Pau Janer presentarà la I Nit Literària de Cerdanyola
Maria de la Pau Janer presentarà la I Nit Literària de Cerdanyola

Maria de la Pau Janer presentarà la I Nit Literària de Cerdanyola

17 d'abril de 2002 a les 0:00

L'escriptora Maria de la Pau Janer presentarà la I Nit Literària a Cerdanyola del Vallès, que se celebrarà el divendres, 19 d'abril, a les 21 h. i a l'Hotel Campus de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en la que s'atorgaran els premis literaris Valldaura-Pere Calders i [i]Molí d'en Xec[/i] de narrativa i els guardons poètics Miquel Martí i Pol i Divendres Culturals-Ciutat de Cerdanyola.
L'organització de la nit literària, formada per la UAB, l'Ajuntament de Cerdanyola i la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC), ha destacat que la presència de Maria de la Pau Janer aplega en la seva persona el món de
la creació, per la seva condició d'escriptora i articulista a la premsa diària; la docència, donat que és professora de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i el món dels media, per les seves intervencions en diversos programes de televisió i ràdio (actualment, Ex-libris, a Catalunya Ràdio, de 23 a 24 h.).
A més de l'atorgament dels premis literaris, a l'acte també es presentarà el poema musicat Salveu-me els ulls de Miquel Martí i Pol, que ha estat compost per Jordi Morral, director de la Coral Cerdanyola i nomenat Cerdanyolenc de l'any 2002.
Maria de la Pau Janer acaba de publicar un nou llibre, titulat Els deu manaments de la felicitat, editat per Planeta, dins la col·lecció Ramon Llull.