Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Mariona Sagarra canta a Montserrat Abelló al Cicle de Música de Cambra
Mariona Sagarra canta a Montserrat Abelló al Cicle de Música de Cambra Mariona Sagarra Trio

Mariona Sagarra canta a Montserrat Abelló al Cicle de Música de Cambra

29 de febrer de 2024 a les 11:01

El XIII Cicle de Música de Cambra de Cerdanyola ofereix el proper diumenge 3 de març el concert de Mariona Sagarra Trio interpretant el disc Deixa’m tornar-te a dir sobre poesies de Montserrat Abelló musicades pel cerdanyolenc Raúl Costafreda.

El tercer concert del Cicle de Música de Cambra anirà a càrrec de Mariona Segarra Trio, que abracen els poemes de Montserrat Abelló per dibuixar un mosaic ampli d'històries i d'emocions en clau de cançó, blues, bolero i improvisació vocal. El trio el formen Mariona Sagarra a la veu, Marc Vila a les percussions i el músic cerdanyolenc Raúl Costafreda a la guitarra. Costafreda ha composat música i ha produït el disc Deixa’m tornar-te a dir al seu estudi La Fundición Sonora, al barri de Montflorit.

 

Mariona Sagarra explica que la tria dels poemes que conformen el disc és una feina conjunta entre ella i Raúl Costafreda basada en les converses mantingudes entre Sagarra i Montserrat Abelló, amigues durant molts anys i que havien protagonitzat diverses actuacions de música i poesia.

 

Sagarra confessa que ha estat fàcil posar música i cantar els poemes de Montserrat Abelló perquè es tracta d’una poesia molt musical, amb sentit del ritme i amb uns versos d’expressió senzilla que transmeten moltes sensacions i vivències d’una manera molt orgànica que transmeten la joia de viure.

 

Tots els concerts del XIII Cicle de Música de Cambra es fan a la Sala Orlando Barrial del Museu d’Art de Cerdanyola i comencen a les 12 hores. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.