Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Medalla presentaran en directe a Barcelona el seu nou disc, ‘Duelo’
Medalla presentaran en directe a Barcelona el seu nou disc, ‘Duelo’

Medalla presentaran en directe a Barcelona el seu nou disc, ‘Duelo’

16 de novembre de 2023 a les 12:16

La banda cerdanyolenca Medalla han tret un nou disc, 'Duelo', el seu quart àlbum des de la seva formació al 2017, produït com és habitual per Sergio Pérez García i el primer en el que aposten per l’autoedició amb el seu propi segell discogràfic, Estudio Mazmorra.

Eric Sueiro (veu, guitarra, sintetitzadors), Marc López (bateria, percussions, cors), Joan Morera (guitarra, cors, sintetitzadors) i Josep Peris (baix, trompeta) són Medalla, banda que es consolida disc a disc, directe a directe, amb una proposta on conflueixen diverses arestes del rock i el post punk, sense encasellar-se, buscant reinventar-se sense perdre les seves essències personals.

Duelo presenta 13 peces, incloent-hi una breu introducció i un interludi instrumentals, unides per certa foscor i un aparent pessimisme que es converteix en voluntat de resistir i saber acceptar el fracàs per aprendre a viure amb plenitud. Abrazar el fracaso te hará libre, te hará crecer, canten a Abandonarse a la tristesa, de la que ha sorgit un videoclip dirigit per Tiago Almança.

Tengo una sombra, son mis demonios, canten a Banderas a media asta, un altre dels temes d’un disc que mira cap endins capbussant-se en sentiments com la solitud, la tristesa, el buit existencial, incloent un himne per a la derrota, però no per abandonar-se a la deriva i deixar-se anar, sinó per saber conviure amb el fracàs, les pors i la sensació d’anar perduts en uns temps frenètics que només premien l’èxit.

El disc té una edició en vinil limitada amb doble portada amb direcció artística de Lidia Arruego y lettering y 3D de Tumulus Design que es pot adquirir al Bandcamp de Medalla. L’àlbum ve acompanyat d’un lyric video amb tot el disc complet format per 13 càpsules audiovisuals individuals editades por Eric Sueiro. 

Medalla presentaran el nou disc en directe a la sala Upload de Barcelona el proper 15 de desembre.