Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Mellado afirma que només les JSC tenen presència activa a Cerdanyola
Mellado afirma que només les JSC tenen presència activa a Cerdanyola

Mellado afirma que només les JSC tenen presència activa a Cerdanyola

16 d'octubre de 2002 a les 0:00

El recentment escollit primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) a Cerdanyola, Marc Mellado, assegura que la seva formació és l'única organització política juvenil que té una presència realment activa ala nostra ciutat. Mellado no descarta la possibilitat de col.laborar amb altres grups polítics o entitats juvenils de Cerdanyola en tot allò que afecti als joves de la ciutat.
Mellado manifesta que la xerrada-col.loqui sobre l'habitatge celebrada dijous passat és la primera activitat que es realitza dins Espai Obert, el nou fòrum de debat i reflexió que han posat en marxa les JSC per abordar temes d'interès per a la joventut.
El primer secretari de les JSC de Cerdanyola indica que les pròximes sessions de l'Espai Obert tractaran sobre formació i treball, juntament amb l'habitatge els tres eixos sobre els que giren les anomenades [i]Meses d'Emancipació Juvenil[/i], un mecanisme de reflexió de les JSC sobre els principals problemes dels joves que s'han vingut realitzant al llarg de l'últim any i de les que pròximament es publicaran unes conclusions que, segons Mellado, volen aplicar-se al programa electoral socialista dels comicis autonòmics.
Mellado destaca que les polítiques de joventut actualment són inadequades i les [i]Meses d'Emancipació Juvenil[/i] -de les quals una conferència es va fer a l'Ateneu de Cerdanyola- busquen, precisament, articular una política alternativa amb mesures efectives.