Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Més de 500 infants estan participant als Casals d'Estiu Municipals
Més de 500 infants estan participant als Casals d'Estiu Municipals

Més de 500 infants estan participant als Casals d'Estiu Municipals

11 de juliol de 2023 a les 10:57

Les Escoles Xarau, Collserola i Sant Martí acullen una nova edició dels casals en el que l'eix vertebrador de les activitats organitzades és el tema "Un estiu per transformar el planeta".

538 infants participen aquest any als Casals d’Estiu Municipals distribuïts en tres escoles, l’escola Collserola, Xarau i Sant Martí. En total s’han rebut 1.825 inscripcions en els diferents torns setmanals establerts que finalitzaran el 28 de juliol. 

Els alumnes del Collserola i el Xarau cursen de P3 a sisè de primària i a l’escola Sant Martí hi ha un casal adaptat per a joves d’entre 12 i 21 anys. 

Com cada edició, s’estan duent a terme una gran varietat d’activitats per a les diferents franges educatives des de tallers fins a sortides i noves experiències, totes elles al voltant del centre d’interès “Un estiu per transformar el planeta”. D’aquesta manera, proposen una programació de qualitat que no només serveixi com a espai lúdic per als infants sinó també com a espai d’aprenentatge i sensibilització envers problemes de la nostra societat. 

Els horaris dels casals són: torn de matí (8:30 a 13:30h) i de tot el dia (8:30 a 16:30h) que inclou menjador i activitat de tarda.