Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Opinió

Més Que Lletres

Més Que Lletres

17 de març de 2021 a les 20:42

«Més Que Lletres tindrà un mes de durada i una vintena d’activitats per a seguir divulgant i promocionant la literatura i la lectura a la ciutat»

La promoció de la lectura i la literatura fa molts anys que formen part indissociable i central de la vida cultural de Cerdanyola del Vallès. Són unes tasques comunes en què hi participen escoles i instituts, entitats, llibreries, persones escriptores, mitjans de comunicació, ciutadania en general i l’Ajuntament. Donant un cop d’ull als darrers anys per veure què s’ha fet, hi trobem moltes activitats i propostes. Des de la mítica Operació 2000, un repte aconseguit i superat perquè la ciutadania llegís tants llibres com habitants tenia la ciutat, a l’actual Pla Director de la Lectura hi trobem activitats com el Cafè amb lletres, Premis literaris, presentacions de llibres d’autores i autors locals, dinamització del Sant Jordi i la Marató de lectura.

Ara és el moment d’anar més enllà amb Més Que Lletres. És un nou programa que tindrà un mes de durada, des dels actes commemoratiu del Dia Mundial de la Poesia al Sant Jordi, i una vintena d’activitats per a seguir divulgant i promocionant la literatura i la lectura. El nom i el logo de l’activitat fan una picada d’ull a tothom. Jugant amb mes, com a unitat de temps, i més, adverbi. Lletres, necessàries per a la literatura, i el tres destacat, pels tres eixos de la promoció de la literatura. Es tracta de la Commemoració del Dia Mundial de la poesia; la Marató de lectura de Sant Jordi, que aquest any celebra el vintè aniversari, i la 2ª Trobada de Tales Truck, en el marc del Dia Internacional del Llibre Infantil.

Us convido a participar activament en el Més Que Lletres. La literatura i la lectura són actius que defineixen Cerdanyola del Vallès. Des de l’Àrea de Cultura volem potenciar-los amb noves propostes. Us necessitem per fer-les possibles. Lleguim juntes?

Óscar Pons

Regidor de Cultura